Nos podrias regalar un like?

terrenoblogger.co
Home » , » Barbie Princesha dhe Kengetarja e Popit dubluar ne shqip

Barbie Princesha dhe Kengetarja e Popit dubluar ne shqip

Përshkrimi


Në këtë aventurë muzikore, Barbi si Tori, princesha zemër mirë e Meribellës e cila preferon të këndojë dhe të kërcejë dhe jo të kryejë detyrat e saj mbretërore Për më shum shiko filmin.
 
Support : Copyright © 2015. Filma Te dubluar ne shqip - All Rights Reserved
Dizajni u Mundsua nga ab-film.blogspot.com