Nos podrias regalar un like?

terrenoblogger.co
Home » , » Barbie dhe Shkolla e princeshave Dubluar ne shqip

Barbie dhe Shkolla e princeshave Dubluar ne shqip

Përshkrimi


Barbi si Bler, një vajzë zemër mirë e cila është zgjedhur për të marrë pjesë në shkollën e Princeshave. Në këtë vend magjik, ajo bën miq të rinj dhe zbulon se çdo vajzë mund të jetë një princeshë Për më shum shiko filmin
 
Support : Copyright © 2015. Filma Te dubluar ne shqip - All Rights Reserved
Dizajni u Mundsua nga ab-film.blogspot.com