Nos podrias regalar un like?

terrenoblogger.co
Home » , » Tomi dhe Xherri Aventura me Robin Hudin Dubluar ne shqip

Tomi dhe Xherri Aventura me Robin Hudin Dubluar ne shqip
Robin Hood, një njeri i gëzuar që vjedh nga të pasurit për t'i dhënë të varfërve, ka një ndihmës të ri të aftë, Jerry. Mbreti i keqë deduces, sipas fjalëve të tij "shkëlqyeshëm", se mënyra më e mirë për t'u marrë me këtë kërcënim të ri është një mace, kështu që ai fton Tom.

 
Support : Copyright © 2015. Filma Te dubluar ne shqip - All Rights Reserved
Dizajni u Mundsua nga ab-film.blogspot.com