Nos podrias regalar un like?

terrenoblogger.co
Home » » Kurrizo i notredamit 2 duluar ne shqip

Kurrizo i notredamit 2 duluar ne shqip
Në vitin 1488, gjashtë vjet pas ngjarjeve të filmit origjinal, kapiteni Phoebus është ende duke shërbyer si kapiten i Gardës së Parisit, megjithë vdekjen e eprorit të tij të mëparshme. Ai dhe Esmeralda janë martuar dhe kanë një djalë gjashtë-vjeçar me emrin Zephyr. Kasimodo është tani një pjesë e pranuar e shoqërisë pariziane, edhe pse ai ende jeton në Notre Dame me kokë ullukun, miqtë e tij Victor Hugo, dhe Laverne, ende shërbejnë në Katedralja e Parisit Për më shum shiko filmin

 
Support : Copyright © 2015. Filma Te dubluar ne shqip - All Rights Reserved
Dizajni u Mundsua nga ab-film.blogspot.com