Nos podrias regalar un like?

terrenoblogger.co
Home » » Bota e lodrave 3 dubluar ne shqip [ Toy story 3 ]

Bota e lodrave 3 dubluar ne shqip [ Toy story 3 ]
Lodrat janë dorëzuar gabimisht në një qendër që kujdesen për lodrat para se Andi të niset për në kolegj, dhe është Woody ai që do të bindë lodrat e tjera që ato nuk janë të braktisura dhe duhet të kthehen në shtëpi.Për më shum shiko filmin 
Support : Copyright © 2015. Filma Te dubluar ne shqip - All Rights Reserved
Dizajni u Mundsua nga ab-film.blogspot.com