Nos podrias regalar un like?

terrenoblogger.co
Home » » Bota e Lodrave Dubluar ne shqip

Bota e Lodrave Dubluar ne shqip

Woody, është një kauboj kukull dhe udhëheqës i një grupi lodrash që i përkasin një djali me emrin Andi. Andi me familjen e tij transferohen në një shtëpi të re një javë para ditëlindjes së tij. Lodrat organizojnë një mision për të zbuluar dhurata të reja të Andit Për më shum shiko filmin. 
Support : Copyright © 2015. Filma Te dubluar ne shqip - All Rights Reserved
Dizajni u Mundsua nga ab-film.blogspot.com