Home » , » I vetem ne shtepi 2 dubluar ne shqip ( Home alone 2 dubluar ne shqip)

I vetem ne shtepi 2 dubluar ne shqip ( Home alone 2 dubluar ne shqip)
Përshkrimi

Një vit më pas Kevin mbeti në shtëpi vetëm dhe kishte për të mundur dy hajdutë të paaftë, ai e gjen veten aksidentalisht në New York City, dhe kriminelët nuk janë shumë prapa Për më shum shiko filmin 
Support : Copyright © 2015. Filma Te dubluar ne shqip - All Rights Reserved
Dizajni u Mundsua nga ab-film.blogspot.com