Nos podrias regalar un like?

terrenoblogger.co
Home » » Alvin dhe Ketrushat Chipwrecked Dubluar ne shqip

Alvin dhe Ketrushat Chipwrecked Dubluar ne shqip
Ndërsa ishin duke luajtur në bordin e një anije, Ketrushat rastësisht dalin jashtë bordit dhe përfundojnë të braktisur në një parajsë tropikale. Ata zbulojnë terenin e ri dhe kuptojnë se nuk është aq i braktisur sa duket Për më shum shiko filmin

 
Support : Copyright © 2015. Filma Te dubluar ne shqip - All Rights Reserved
Dizajni u Mundsua nga ab-film.blogspot.com