Home » , » BARBI NE FEIRITOPI DUBLUAR SHQIP

BARBI NE FEIRITOPI DUBLUAR SHQIP
Përshkrimi


Elina është një zanë e luleve e cila zbulon se shtëpia e saj e Meadow Magic kërcënohet nga një sëmundje e tmerrshme që po vret lulet dhe duke i bërë Zanat në gjendje të mos fluturojnë. Me ndihmën e Bibble, një puffball dhe një flutur gjigante e quajtur Hue ajo tenton për të gjetur Azura, një zanë mbrojtëse për ti ndihmuar Për më shum shiko filmin


 
Support : Copyright © 2015. Filma Te dubluar ne shqip - All Rights Reserved
Dizajni u Mundsua nga ab-film.blogspot.com