Home » , » BARBI DHE KËSHTJELLA E DIAMANTEVE DUBLUAR SHQIP

BARBI DHE KËSHTJELLA E DIAMANTEVE DUBLUAR SHQIP
Përshkrimi


Dy miket më të mira, Liana dhe Alexa, nisën një udhëtim për të gjetur Kështjellën e Diamantëve! Me ndihmën e muzikës, vajzat kapërcyen sfidat që tregojnë se miqësia është thesar i vërtetë.Për më shum shiko filmin


 
Support : Copyright © 2015. Filma Te dubluar ne shqip - All Rights Reserved
Dizajni u Mundsua nga ab-film.blogspot.com