Home » , » Barbi dhe 12 Princeshat balerina dubluar ne shqip

Barbi dhe 12 Princeshat balerina dubluar ne shqipPërshkrimi


Mbreti Randolph dërgon kusheriren e tij dukeshën Rowena për të ndihmuar të bijat e tij, Princesha Geneviève dhe 11 motrat e saj, ja në zonjat më të mira. Duke përfshirë motrave lojë e preferuar: vallëzimi. Duke menduar të gjitha shpresat humbet ata gjejnë një korridor sekret për një vend magjik ishin ata mund të kërcejnë gjatë gjithë natës. Por çfarë ndodh kur babai i tyre papritmas kthehet i sëmurë? A do të jenë në gjendje për të shpëtuar atë në kohë? 
Support : Copyright © 2015. Filma Te dubluar ne shqip - All Rights Reserved
Dizajni u Mundsua nga ab-film.blogspot.com