Nos podrias regalar un like?

terrenoblogger.co
Home » , » Te gjithe e duan Mikin - Dubluar në shqip

Te gjithe e duan Mikin - Dubluar në shqip

Donald ndihet i pavlerësuar, kur të gjithë duket se pëlqejne Mickey më shumë se ate por kur Mickey fillon Mortimer në skenë gjatë natës në klubin Mic, Donald ka një ndryshim të zemrës dhe ngrihet për mikun e tij më të mirë, duke hedhur Mortimer jashtë Për më shum shiko filmin


 
Support : Copyright © 2015. Filma Te dubluar ne shqip - All Rights Reserved
Dizajni u Mundsua nga ab-film.blogspot.com