Nos podrias regalar un like?

terrenoblogger.co
Home » » Tangled - Dubluar në shqip

Tangled - Dubluar në shqip
Flokëgjata Rapunzel ka kaluar tërë jetën e saj në një kullë, por tani që një hajdut i arratisur e ka gjetur atë, ajo është gati për ta zbuluar botën për herë të parë, dhe të kuptojë kush është në të vërtetë Për më shum shiko filmin . 
Support : Copyright © 2015. Filma Te dubluar ne shqip - All Rights Reserved
Dizajni u Mundsua nga ab-film.blogspot.com