Nos podrias regalar un like?

terrenoblogger.co
Home » » Shrek 2 - Dubluar në Shqip

Shrek 2 - Dubluar në ShqipPrindërit e Princeshës Fiona ftojnë atë dhe Shrekun për darkë për të festuar martesën e saj. Vetëm se nuk e dinin që të porsamartuarit ishin dy përbindësha Për më shum shiko filmin 
Support : Copyright © 2015. Filma Te dubluar ne shqip - All Rights Reserved
Dizajni u Mundsua nga ab-film.blogspot.com