Nos podrias regalar un like?

terrenoblogger.co
Home » » Princesha Dhe Bretkosa - Dubluar në shqip

Princesha Dhe Bretkosa - Dubluar në shqip
Një përrallë e vendosur në kohën e epokës së xhazit në Nju Orleanis dhe është përqendruar në një grua të re me emrin Tiana dhe puthjen e saj me një princ bretkocë që me doemos dëshiron të bëhet përsëri një njeri Për më shum shiko filmin
 
Support : Copyright © 2015. Filma Te dubluar ne shqip - All Rights Reserved
Dizajni u Mundsua nga ab-film.blogspot.com