Nos podrias regalar un like?

terrenoblogger.co
Home » » Piter Pan - Kthimi ne ishull nuk ekziston Dubluar në shqip

Piter Pan - Kthimi ne ishull nuk ekziston Dubluar në shqip
Përshkrimi


Kjo histori ka ndodhur në Londër gjatë Luftës së Dytë Botërore, është historia e vajzës Wendy, e cila është rrëmbyer nga Kapiten Huk, dhe Piter Pan duhet të vijë ta shpëtoje Për më shum shiko filmin
 
Support : Copyright © 2015. Filma Te dubluar ne shqip - All Rights Reserved
Dizajni u Mundsua nga ab-film.blogspot.com