Nos podrias regalar un like?

terrenoblogger.co
Home » » Madagascar 2 - Dubluar në shqip

Madagascar 2 - Dubluar në shqip

Si këlysh, Aleks Luani u quajt Alekei dhe ishte i biri i Zubas, luanit alfa. Edhe pse Zuba përpiqet të mësojë Alekein të bëhet një gjahtar, këlyshi është më i interesuar për kërcim Për më shum shiko filmin


 
Support : Copyright © 2015. Filma Te dubluar ne shqip - All Rights Reserved
Dizajni u Mundsua nga ab-film.blogspot.com