Nos podrias regalar un like?

terrenoblogger.co
Home » » Hirushja -Dubluar në shqip

Hirushja -Dubluar në shqip
Përshkrimi


Kur njerka mizore e hirushes e pengon atë nga pjesëmarrja në Ballon Mbretëror, ajo merr ndihmë të papritur nga minjte e dashur Gus dhe Jaq, dhe nga zana kumbare Për më shum shiko filmin


 
Support : Copyright © 2015. Filma Te dubluar ne shqip - All Rights Reserved
Dizajni u Mundsua nga ab-film.blogspot.com