Nos podrias regalar un like?

terrenoblogger.co
Home » » Ne kerkim te Nemos - Dubluar në shqip

Ne kerkim te Nemos - Dubluar në shqip
Pasi djali i tij është kapur në Reef pengues e Madhe dhe u dërgua në Sydney, një peshk-kloun i turpshëm niset në një udhëtim për ta sjellë atë në shtëpi Për më shum shiko filmin
 
Support : Copyright © 2015. Filma Te dubluar ne shqip - All Rights Reserved
Dizajni u Mundsua nga ab-film.blogspot.com