Home » » Epoka e akullnajave 1 - Dubluar në shqip

Epoka e akullnajave 1 - Dubluar në shqip
Gjatë epokës së akullnajave, një tigër, një përtac, dhe një mamuth leshtor gjetën një foshnjë të humbur prej njeriu, dhe përpiqen ta kthejnë atë te fisi i tij Për më shum shiko filmin.
 
Support : Copyright © 2015. Filma Te dubluar ne shqip - All Rights Reserved
Dizajni u Mundsua nga ab-film.blogspot.com