Nos podrias regalar un like?

terrenoblogger.co
Home » » Borebardha dhe shtate xhuxhat - Dubluar në shqip

Borebardha dhe shtate xhuxhat - Dubluar në shqip
Borë bardha, e ndjekur nga një mbretëreshë xheloze, fshehet te xhuxhat, mbretëresha i jep një mollë helmuese, por Princi Charming e zgjon atë me një puthje.Për më shum shiko filmin

 
Support : Copyright © 2015. Filma Te dubluar ne shqip - All Rights Reserved
Dizajni u Mundsua nga ab-film.blogspot.com