Nos podrias regalar un like?

terrenoblogger.co
Home » , » Barbi dhe magjia e Pegasusit - Dubluar në shqip

Barbi dhe magjia e Pegasusit - Dubluar në shqip
Përshkrimi


Princesha Annika (Barbie) shpëton nga kthetrat e magjistarit të keq, shqyrton mrekullitë e Mbretërisë Kloud, dhe bashkëpunon me një kalë të mrekullueshëm me krahë - i cili rezulton të jetë motra e saj, Princesha Brietta - për të mposhtur magjistarin dhe të prishin magjitë që burgosuin familjen e saj. Për më shum shiko filmin


 
Support : Copyright © 2015. Filma Te dubluar ne shqip - All Rights Reserved
Dizajni u Mundsua nga ab-film.blogspot.com